Tatvan'da Diş Ünitesi Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda hizmet veren Diş Tedavi ve Protez Ünitesi, yapılan tadilatın ardından donanımlı bir hale getirilerek yeniden hizmet vermeye başladı.

Tatvan'da Diş Ünitesi Yeniden Hizmet Vermeye Başladı
Esentepe Mahallesi’nde bulunan Tatvan Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulunan Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Akay, aynı binanın 3. katında Fizik Tedavi Ünitesi’nin sağlık hizmeti verdiğini ve giriş katında ise donanımlı bir Diş Tedavi ve Protez Merkezi oluşturduklarını söyledi.



Diş Tedavi ve Protez Merkezi’nde diş çekimi, protez, diş taşı temizliği, dolgu ve kanal tedavisi işlemlerinin yapıldığını belirten Akay, “Hastanemiz bölgede merkezi konumda olduğu için hasta sayısında yoğunluk yaşıyoruz. Ek hizmet binamızı tamamen tadilattan geçirdik ve kapsamlı hale getirdik. Ardından Diş Tedavi ve Protez Ünitesi’ni donanımlı hale getirerek burada aynı anda 7 hekim arkadaşımız sağlık hizmeti veriyor. Buraya il ve ilçe merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de çok sayıda gelen hastamız var” dedi.

Kaynak: İHA