MEDAŞ Aksaray'da Elektrik Mühendisleri Ve Tesisatçılarla Buluştu

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) mevzuat değişikliği nedeniyle uygulamalar hakkında bilgilendirmek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Aksaray’da elektrik mühendisleri ve elektrik tesisatçılarıyla bir araya geldi.

MEDAŞ Aksaray'da Elektrik Mühendisleri Ve Tesisatçılarla Buluştu
Toplantıya MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Tunçez, Tüketici Hizmetleri Müdürü Mustafa Sağlam, Proje ve Kamulaştırma Müdürü Ethem Konar ve MEDAŞ yetkilileri ile Aksaray’da çalışan elektrik mühendisleri ve elektrikle ilgili sektör temsilcileri katıldı.

MEDAŞ yetkilileri tarafından enerji talepleri, proje onayı ve tesis kabulü konularında yapılan sunumdan sonra karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bunun yanında sektör temsilcileri tarafından uygulama sırasında yaşanan sıkıntılar dile getirildi.

MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Tunçez, "Bu toplantının temel amacı, uygulamalar hakkında bilgilendirmek ve birebir işin sahipleri ile görüş alışverişinde bulunmak. İş ortağımız olarak gördüğümüz serbest elektrik mühendisleri ve elektrikle ilgili fen adamlarının sorunlarını çözmek asli görevlerimizdendir. Eğer ki, işimizi daha iyi hale getireceksek, bu karşılıklı iletişim içinde olacaktır. Bu şekilde yapılan toplantılar da iletişim kurmanın en faydalı yollarından biridir” diyerek toplantıya katılanlara teşekkür etti.
Kaynak: İHA