Başkan Tok, Yeni Belediye Hizmet Binasındaki Çalışmaları İnceledi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Tok, Yeni Belediye Hizmet Binasındaki Çalışmaları İnceledi
İnşaat alanına giderek İlkadım Belediyesi yeni hizmet binasının son durumu ile ilgili yüklenici firmadan bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 19 Mayıs’ta açılışının yapılması için söz verilen tarihte belediye yeni hizmet binasının yetiştirilmesi ve herhangi bir gecikmeye uğramaması için yüklenici firmaya "daha hızlı çalışın" talimatı verdi.

"Yıllarca konuşulacak"

23 yıl aradan sonra kendisine ait bir belediye yeni hizmet binasını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Tok, "1994 yılında İlkadım Belde Belediyesi olarak kurulan 2008 yılında tüzel kişilikleri kaldırılarak kapatılan Gazi ve Yeşilkent belde belediyelerinin İlkadım adı altında birleştirilen ilçemize, 23 yıl aradan sonra nihayet yeni hizmet binası yapıyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza yakışan yıllarca konuşulacak olan yeni hizmet binasını yapmak gurur vesilemiz oldu" dedi.



"Yeni bizmet binasında yok yok"

Kıran Mahallesi Ulugazi TOKİ konutları önünde Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alan içerisine 11 dönümlük alana Belediye Yeni Hizmet Binasını inşa ettiklerini kaydeden Başkan Tok, "Selçuklu mimarisini kullanarak inşa ettiğimiz içerisinde birçok hizmet alanının bulunduğu 600 cemaat kapasiteli cami, 5 bin metrekarelik meydan, çocuk kreşi, spor alanları, meclis ve toplantı salonu, kafeterya, 2 katlı 800 kişilik otopark ve dinlenme alanları ile hizmet binamızın giriş kısmına da engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kullanımı için yürüyen merdiven yapıyoruz. Yapılacak olan bu yürüten merdiven ise belediye hizmet binası alanlarında kullanılması itibariyle de bir ilk olacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA