Başkan Altepe'den Öğrencilere 'Çalışkan Olun' Tavsiyesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Görükle’de bir araya geldiği Milli Türk Talebe Birliği’ne üye öğrencilere, kendi öğrencilik ve siyasi yaşamına dair deneyimlerini paylaştı, geleceğe yönelik tavsiyelerde bulundu.

Başkan Altepe'den Öğrencilere 'Çalışkan Olun' Tavsiyesi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Milli Türk Talebe Birliği Bursa İl Başkanlığı üyesi öğrencilerle Görükle’deki Şehit Ömer Halisdemir Erkek Öğrenci Apart Evleri’nde bir araya geldi. Altepe, öğrencilerle sohbet edip, kendi öğrencilik ve siyasi yaşamından deneyimlerini paylaştı.

Milli Türk Talebe Birliği’nin faaliyetleri hakkında da bilgi alan Başkan Altepe, “70 bin nüfusu bulan üniversite bölgemizde, Milli Türk Talebe Birliği’ne ait bir yurdun olmaması, köklü bir kuruluşun burada binasının olmaması eksiklikti. Bu durum arkadaşlarımız tarafından bize bildirildiğinde, hemen bununla ilgili faaliyeti başlattık ve hızlı bir şekilde oluştu” dedi.

Altepe, Bursa’da tapusu da Milli Türk Talebe Birliği’ne ait yurtların sayısının artacağına değinerek, “Bizler de bu camianın içinde yetiştik, ben de çocukluğumdan beri bu camianın içindeyim. Şanslıyız biz, böyle güzel bir millete ve dine mensup olmak büyük bir şans. Bursa’da yaşamak da ayrı bir şans” diye konuştu.



“İşinizi severek yapın”

Gençlere gelecekleriyle ilgili tavsiyelerde bulunan Altepe, “Önemli olan sizin işinizi en iyi şekilde yapmanız. Çalışkan olmak ve verilen görevleri en iyi şekilde yapmak önemli. Hangi mesleği yapıyor olursak olalım, insanın işini sevmesi gerekiyor. Onu en iyi ve en kaliteli şekilde, ibadet gibi yapması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Altepe, Bursa’ya hizmet ederken aynı zamanda Türkiye’nin her yerine ulaşmaya çalıştıklarını da belirterek, “Bursa’nın ilgilenmediği yer yok, demek ki yapılınca oluyor. Biz idealleri olan ve bu işi ibadet olarak yapan insanlarız. Balkanlarda 20 civarında şantiye, 60’ın üzerinde bitmiş eser var. Her köşede artık Bursa’nın sesi var” açıklamasında bulundu.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Altepe, toplantının sonunda öğrencilerle birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA