Malazgirt Devlet Hastanesi Yeni Kadrosuyla Göz Kamaştırıyor

Muş’un Malazgirt İlçe Devlet Hastanesi, yapılan atamalar sonrasında yenilen doktor kadrosuyla göz kamaştırıyor.

Malazgirt Devlet Hastanesi Yeni Kadrosuyla Göz Kamaştırıyor
Cihazların yenilendiği Malazgirt Devlet Hastanesi’nde uzman doktorların atanmasıyla birlikte daha kaliteli hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Malazgirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ejder Kamil Öztürk, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, son aylarda yapılan doktor atamaları ve yenilenen cihazlarla hizmet kalitesinin arttığını kaydetti.

Yoğun bakım, diyaliz, diş, yataklı servisleri ve kan transfüzyon merkezinin çok yoğun ve efektif bir şekilde çalıştığını dile getiren ;Uzman Dr. Ejder Kamil Öztüri İlçemize ve yakın bölge hastalarına hizmet vermekteyiz. Ayrıca 2 ameliyathane ile A, B ve C gurubu ameliyatlar sorunsuz bir şekilde yapılmaktadır. Diyaliz hastalarımız en uzak köylerden dahi hizmet aracımız ile alınıp tedavileri hastanemizde yapıldıktan sonra evlerine tekrar götürülmektedirler. Sürekli yatarak tedavi olması gereken ve kesinlikle yürüyemeyen yüzde 100 yatağa bağımlı yaşayan hastalar ile çeşitli hastalıklara bağlı olarak evde sağlık hizmeti sunumuna ihtiyacı olan bireylere evinde sağlık hizmeti veriyoruz. Hastanemizden başka il ve ilçelere sevklerin azalması, hasta memnuniyetimizin artması ve en önemli görevimiz olan şifa bulmuş gülen yüzlerle karşılaşmamız bizlerin çalışma azmimizi daha da arttırmaktadır. Bir de Muş ilçelerinde sadece bizde erişkin odiyometri testi hizmeti mevcut" dedi.



"İlçeye 100 yataklı hastane yapılacak"

Sağlık Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden 100 yataklı devlet hastanesi yapılacak olmasına rağmen mevcut hastanede halka en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduğunu belirten Hastane Müdürü Hüseyin Haydaroğulları ise, "Şu an 50 yataklı hastanemiz yapılıyor. Yine 50 yataklı ek bina inşaatımız ise 2018 yılında yapımına başlanacaktır. Malazgirt halkına yeni 100 yataklı devlet hastanemiz yapılacak olmasına rağmen biz şu an ki hastanemizde halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. Hastanemizde çok şükür şu an ciddi bir doktor sıkıntımız kalmadı. Çok şükür şu an ki kadromuz sayesinde başka il ve ilçelere sevk edilen hasta sayımızda çok büyük bir azalma oldu" diye konuştu.

Kaynak: İHA