Kavşak Çalışmalar Başladı

Turgutlu'da battı çıktı kavşakları için çalışmalar başladı.

Turgutlu ilçesinde, bugün yapımına başlanan battı çıktı kavşağı için E-96 Karayolu trafiğe kapatılarak, geçişler yan yoldan verilmeye başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Manisa Su Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Koordinatörü İbrahim Kutar, çalışmalar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Battı Çıktı Kavşak projelerine başladıklarını ve imalar aşamasına geçtiklerini belirten Başkan Şirin, İzmir Ankara karayolunun İzmir'den gelen kısmının trafiğe kapatılarak geçişlerin yan yola verildiğini söyledi.

Trafiğin kapatılması ile fore kazık çalışmalarına başlandığını belirten Şirin, şöyle konuştu:

"Çalışmalarımız 9 ay sürecek. İnşallah 270 günlük süremizin de sağ salim kazasız belasız bir şekilde tamamlanıp o güzel eserin ortaya çıkması noktasında bugün bizim için çok önemli. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Maski Koordinatörü Kutar ise, Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli duyuru va uyarıları yaptıklerını belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün himayelerinde başlayan çalışmalarımız bittiği zaman hem Turgutlu hem de Manisa'ya yakışır bir eser kazandırmış olacağız." dedi.
Kaynak: AA