Düzce Üniversitesi Mobil Uygulaması Kullanımda

Düzce Üniversitesi, kullanıma sunduğu Düzce Üniversitesi Mobil Uygulaması ile üniversite hakkında birçok bilgiye anında erişim imkanı sağlıyor.

Düzce Üniversitesi Mobil Uygulaması Kullanımda
Android ve IOS işletim sistemli mobil cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen Düzce Üniversitesi Mobil Uygulaması, Üniversite ve şehirle ilgili ihtiyaç duyulabilecek bilgilere kapı aralıyor. Kullanıma sunulan mobil uygulama ile Düzce Üniversitesi’nin ana sayfasına, öğrenci bilgi sistemine ve duyurulara çok kısa bir süre içinde ulaşılabiliyor.

Düzce Üniversitesi artık bir cep telefonu mesafesinde

Birçok farklı bilgi içeriği ve menü seçeneklerine sahip Düzce Üniversitesi Mobil Uygulaması ile Düzce Üniversitesi artık bir cep telefonu mesafesinde. Uygulama sayesinde akademik ve idari personeller ile öğrenciler başta olmak üzere isteyen herkes, Düzce Üniversitesi ile ilgili bilgilere günün her saatinde erişebilecek.

Düzce Üniversitesi internet sayfasındaki “Mobil Bağlantılar” bölümünden de indirilebilen mobil uygulamada; yaklaşan etkinlikler, telefon rehberi, yemek listesi, kampüs hatları ve otobüs saatleri ile nöbetçi eczane gibi günlük hayatı kolaylaştıran birçok bilgi de yer alıyor.

Düzce Üniversitesi Mobil Uygulamasının öğrenciler için sunduğu en önemli avantaj ise uygulama üzerinden Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapabiliyor olması. Öğrenciler, mobil uygulamada kullanıcı adı ve şifrelerini girerek Öğrenci Bilgi Sistemindeki; sınav sonuçları, ders programları, transkript, akademik takvim, danışman bilgileri, devamsızlık raporu ve ders seçme işlemleri gibi birçok konu hakkında bilgi sahibi olabiliyor.
Kaynak: İHA