Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için bulunduğu Afyonkarahisar'da şehit ailelerini ziyaret ederek, taziyelerini iletti

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ve Sinanpaşa ilçelerindeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Çavuşoğlu, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar'da, 4 Ekim'de Hakkari'de PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi esnasında infilak etmesi sonucu şehit düşen sözleşmeli piyade er Abdil Kılınç'ın Bolvadin ilçesine bağlı Karayokuş köyündeki ailesini ziyaret etti.

Evin önündeki taziye çadırında oturan Çavuşoğlu, şehidin babası Bekir Kılınç'a başsağlığı diledi. Çavuşoğlu, şehidin asker kıyafetli iki erkek kardeşiyle de sohbet ederek taziyelerini iletti.

Ziyarette, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Burada Çavuşoğlu, şehit Kılınç'ın babası Bekir Kılınç'a Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Çavuşoğlu, ardından 29 Eylül'de Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bağlan'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka beldesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Çavuşoğlı, ziyarette şehidin babası İsmail Bağlan'a taziyelerini iletti.

Ziyaretlere, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven de katıldı.
Kaynak: AA