AK Parti Tunceli Heyeti, Şehit Sekin'in Kabrini Ziyaret Etti

AK Parti Tunceli Merkez İlçe Teşkilatı, şehit Polis Fethi Sekin’in kabrini ziyaret etti.

AK Parti Tunceli Heyeti, Şehit Sekin'in Kabrini Ziyaret Etti
AK Parti Tunceli Merkez İlçe Teşkilatı tarafından şehitlerin unutulmaması adına organize edilen ‘Nasihatleri Emanetimizdir’ etkinliği Elazığ’da gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında AK Parti Elazığ Merkez İlçe Teşkilatını ve şehit polis memuru Fethi Sekin’in kabrini ziyaret eden İlçe teşkilatı, ‘Çay Sizden Sohbet Bizden’ Projesi dahilinde de ev ziyaretinde bulundu.

Binlerce isimsiz kahramanın nasihati ile var olmanın onurunu yaşadıklarını belirten AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanı Mesut Tekin, “Hakimiyeti Milletin iradesi ile pekiştirenler hiçbir zaman unutulmayacak. Bizlerde bu kutlu yürüyüşte tohum olup toprağa düşen şehitlerimiz anısına ‘Nasihatleri Emanetimizdir’ etkinliğini başlattık. Bugün Şehit Fethi Sekin ile bu kutlu yürüyüşü sürdürüyoruz. ‘Nasihatleri Emanetimizdir’ etkinliğimiz kapsamında geçen hafta Aydın’daydık. Memleketi Tunceli’den bir avuç toprak ile Şehit Nedip Cengiz Eker’e misafir olmuştuk. Bugünde Elazığ’da Şehit Fethi Sakin’e misafir olduk. Emanetleri Nasihatimizdir sloganıyla bir kez daha şehitlerimiz için adım atacağız ve adım atmaya da devam edeceğiz"dedi.

Ziyaretlere AK Parti İl Başkan Yardımcısı Meral Dal, AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanı Mesut Tekin ve teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak: İHA