Vali Ve Başkan'dan Salıpazarı'na Çıkarma

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz cuma namazını Salıpazarı Tahnal Merkez Camisi’nde kıldıktan sonra öğle yemeğinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vali Ve Başkan'dan Salıpazarı'na Çıkarma
İlçede gerçekleştirilen toplu açılış töreni sonrasında yenilen öğlen yemeğinden önce herkesle birebir görüşmeye çalışan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik olduğu sürece her türlü zorluklarla başa çıkılabileceğini belirterek, "Bugün hayırlı bir iş için Salıpazarı’na geldik. Yaptığımız açılışların ardından sizlerle daha çok vakit geçirmek için böyle bir yemek planladık. Allah nasip ederse geri kalan çalışmalarımızı da hızlı bir şekilde tamamlayıp Salıpazarı ilçemizin yüz yıllardır süre gelen sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz öğle yemeğinin ardından Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın’ı ziyaret ederek ilçede kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü ziyaret eden Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz, belediye tarafından yapılan yatırımları değerlendirdi.
Kaynak: İHA