Ünlü Yazarlar Kayseri'de Buluşuyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin, 14-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği Kitap Fuarı’na Türkiye’nin en önemli yazarları da katılacak. Kitap Fuarı’na katılacak olan 200’ü aşkın şair ve yazar arasında Nuri Pakdil, İlber Ortaylı, Abdülkadir Selvi, Hanefi Avcı, Canan Karatay, İclal Aydın gibi isimler de bulunuyor.

Ünlü Yazarlar Kayseri'de Buluşuyor
Büyükşehir Belediyesi, 14-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği 1. Kayseri Kitap Fuarı’nda 110 yayın evi ile 200’ü aşkın şair, yazar ve sanatçıyı Kayserililerle buluşturacak. Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde açılacak olan fuar, her gün saat 12.00 ile 20.00 arasında adeta yazarlar geçidine sahne olacak. Fuarın açılacağı ilk gün olan 14 Ekim’de Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Asım Gültekin, Mete Yarar, Hanefi Avcı, Tarık Tufan, İclal Aydın, Hükmet Genç, Ersoy Dede, Pelin Çift ve Recep Garip Kayserili okuyucularıyla buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı’na bu isimlerin yanı sıra Reşat Petek, Yavuz Bahadıroğlu, İlber Ortaylı, Yasin Aktay, Yusuf Kaplan, Aşkım Kapışmak, Canan Karatay, Balçiçek İlter, Sibel Eraslan, Üstün Dökmen, Ataol Behramoğlu ve Abdülkadir Selvi gibi önemli isimler de iştirak edecek.

9 gün sürecek olan Kitap Fuarı’nda Kayserili yazarlarımız için de ‘Kayserili Yazarlar Standı’ açılacak. Fuar süresince Kayserili yazarlarımız da okurları ile buluşma imkanı bulacak. Kitap Fuarı süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleri ile birlikte sayısız etkinlik gerçekleştirilecek. Kitap Fuarı ile ilgili 10 Ekim Salı günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda bir basın toplantısı yapılacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin fuarla ilgili paydaşı olan Erciyes Üniversitesi’nde 10 Ekim Salı günü Fuarın tanıtımı için gençlik konseri düzenlenecek. Konsere Ünlü Sanatçılar İlyas Yalçıntaş ve Buray katılacak. Fuar süresi boyunca şehrin belirli bölgelerinden ring servisleri ile fuar alanına ücretsiz ulaşım da sağlanacak.
Kaynak: İHA