Oyak Renault Yan Sanayi Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Oyak Renault'nun, iş birliği içinde çalıştığı yan sanayi şirketlerinin performanslarını takdir etmek ve daha da iyileşmesini teşvik etmek amacıyla her yıl verdiği Yan Sanayi Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Oyak Renault'nun en başarılı tedarikçilerini ödüllendirmek üzere gerçekleştirdiği "2017 Yılı Yan Sanayi Başarı Ödülleri" verildi.

Şirket açıklamasına göre, Oyak Renault'nun, iş birliği içinde çalıştığı yan sanayi şirketlerinin performanslarını takdir etmek ve daha da iyileşmesini teşvik etmek amacıyla her yıl verdiği Yan Sanayi Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Oyak Renault tarafından düzenlenen Tedarikçiler Toplantısı'nda bu yıl Yan Sanayi Başarı Ödülleri'ne Kansai Altan ve MGI Coutier şirketleri layık görüldü.

Her yıl verilen Oyak Renault Yan Sanayi Başarı Ödülleri, bir yıl içerisinde Oyak Renault Satınalma Direktörlüğü tarafından belirlenmiş olan kalite, maliyet, süre, geliştirme ve yönetim hedeflerine ulaşan şirketlere veriliyor.

En başarılı tedarikçiler, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'na teslim edilen parçaların kalitesi, ekonomik performans, ilk montaj ve satış sonrası yedek parça teslimatlarında hizmet oranı, geliştirme kapasitesi, finansal sağlık ve şeffaf bir iş birliği gibi kriterler çerçevesinde Oyak Renault'ya destek olma iradesi dikkate alınarak seçiliyor.

Ödüllerin verildiği Tedarikçiler Toplantısı'na Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez, Oyak Renault Satınalma Direktörü Cenk Sermet, Renault Nissan Purchasing Organization (RNPO) Avrupa Bölgesi Global Direktörü Antoine Aoun ve yan sanayi firmalarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Oyak Renault Genel Müdürü Başeğmez ve RNPO Avrupa bölgesi Global Direktörü Aoun, tedarikçilerin Renault, Nissan & Mitsubishi Motors İttifakı'nın fırsatlarından tam anlamıyla yararlanabilmesi için Oyak Renault ile tedarikçilerinin birlikte ulaşması gereken hedefleri açıkladı.

Oyak Renault Satınalma Direktörü Sermet ise "Together to the Future" sloganından yola çıkarak ve İttifak 2022 planı doğrultusunda, bugünün otonom ve elektrikli araçlar gibi gelişen otomobil tanımına ayak uyduracak; geleceğin teknoloji ve ürünlerini artan kalite ve rekabet seviyesi beklentilerini karşılayacak ve ivme kazandıracak teknolojiler hakkında bilgiler verdi.
Kaynak: AA