Merinos'tan Küçük Sanayi Sitesine İdari Bina

Merinos Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu tarafından Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesine alınan idari bina kurulumu tamamlanarak hizmete girdi.

Merinos'tan Küçük Sanayi Sitesine İdari Bina
Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, "Merinos Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu tarafından sanayi sitemize alınan idari binanın kurulumu tamamlanarak hizmete başladı.

90 metre kare olan prefabrik idari binamızda personelimiz işlerini daha güzel ortamda yürütmeye başladı.

Biz de Sanayi sitemizin ismini Merinos Küçük Sanayi Sitesi olarak değiştirdik. Besni’den hiç bir zaman elini çekmeyen, her türlü yardım ve yatırımı yapan Merinos Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu’na sanayi sitemize kazandırdığı prefabrik idari binada için teşekkür ederim" dedi.

Başkan Arslan, ayrıca sanayi sitesi içerisinde cami inşaatının temel kazısına başladıklarını da ifade ederek, "Sanayi sitemiz içerisinde bulunan arsamızın bir kısmını park, bir kısmını da cami için ayırmıştık. Camimizin temel kazı çalışmalarına başladık. Temel kazısı belediye tarafından yapılıyor. Camimiz için hayırsever hemşehrilerimizden destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA