Meram Kadın Meclisinden İyilik Mutfağı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Kadın Meclisi, geliri her ay farklı ihtiyaç sahiplerine bağışlanmak üzere ayın ilk Cuma günü İyilik Mutfağı düzenliyor. Mutfaktan bu ay elde edilen gelirler Kudüs yetimlerine bağışlanacak.

Meram Kadın Meclisinden İyilik Mutfağı
Meram Kadın Meclisi, geliri her ay farklı ihtiyaç sahiplerine bağışlanmak üzere ayın ilk cuma günü İyilik Mutfağı düzenliyor. Meram Belediyesi hizmet binasındaki kafeteryada düzenlenen ve şimdilik ayda bir gün sürecek mutfakta Kadın Meclisi üyelerinin hazırlamış olduğu gıda ürünleri, belediye çalışanları ve vatandaşların tüketimine sunuluyor.

İyilik Mutfağı’nın belediye çalışanları ve vatandaşlarla birlikte yürütülecek bir yardımlaşma hareketi olduğunu vurgulayan Meram Kadın Meclisi Başkanı Feray Civcik, “Bu ayın geliri Kudüs yetimhanelerine elden teslim edilecek. Meram Kadın Meclisi olarak İyilik Mutfağıyla bunun küçük bir örneğini başlatıyoruz ve işçisiyle, memuruyla, yönetici kadrosuyla tüm belediye çalışanlarını projemize destek olmaya davet ediyoruz. Her ayın ilk Cuma günü belediyede işi olan vatandaşlarımız da kafeteryaya gelerek bu güzel hayra ortak olabilirler. Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi; ‘Her kim dünyada mü’min kardeşinin bir sıkıntısını giderirse Allah da kıyamet gününde o kulunun sıkıntısını giderir” diye konuştu.

Kaynak: İHA