Malatyalı Tekstil Kralı Mahmut Çalık Malatya'da Çeşitli Temaslarda Bulundu

Anateks Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Çalık Malatya’da çeşitli temaslarda bulundu. Çalık, kendi ismini taşıyan Yeşilyurt Mahmut Çalık Anadolu Lisesi ve Sevgi evlerini ziyaret etti. Tekstil devi Malatya’da çiçekler ve alkışlarla karşılandı.

Malatyalı Tekstil Kralı Mahmut Çalık Malatya'da Çeşitli Temaslarda Bulundu
Çalık, kendi ismini taşıyan ve 2013 yılında dönemin başbakanı Reccep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile hizmete açılan Mahmut Çalık Eğitim Kompleksi bünyesindeki 32 derslikli Mahmut Çalık Anadolu Lisesini ziyaret etti. Çalık okula gelişinde çiçeklerle karşılandı.Ziyareti esnasında okul yöneticilerinden okul hakkında bilgi alan Mahmut Çalık, gezdiği sınıflarda öğrencilere bazı nasihatlerde bulundu. Çalık, girdiği her sınıfta alkışlarla karşılandı, alkışlarla uğurlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Beyaz Bayraklı sınıflarda, temizliği, yemekhane özelliklerini, hijyen koşullarını, geniş ve ferah sınıfları, modern bahçe düzenlemesini, öğrenciler için alınan güvenlik önlemlerini yerinde inceleme şansı bulduklarını söyledi.

Okul Müdürü Abuzer Uludağ ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, okul idaresi ve velilerle birlikte, öğrencilere en güzel ortamda, en iyi derecede eğitim vermek için çalıştıklarını söyledi.



Çalık daha sonra Kendi adını taşıyan MİAD Sevgi Evleri ile Malatya Valiliği’ne ait MİAD çocuk evlerini ziyaret ederek, burada kalan çocuklar ilgili bilgiler aldı.
Kaynak: İHA