KYK'da Kalan Öğrenciler, Etkinliklere Katıldı

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Elazığ İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler, bir çok etkinliğe katıldı.

KYK'da Kalan Öğrenciler, Etkinliklere Katıldı
2017-2018 eğitim ve öğretim yılında, uyum programı kapsamında KYK’ya bağlı 7 yurtta konferans, söyleşiler ve geziler gerçekleştirildiği bildirildi.

Ayrıca Harput kız yurdunda Dr. Birsen Ademoğlu, ’Obeziteyle Mücadele’, Psikolog Yılmaz Kaplan tarafından ise Hazar Yurdunda ’Yeni Yaşam’ konferansı verildiği aktarıldı.

Öte yandan KYK’nın ’Gelin Tanış Olalım’ Projesi doğrultusunda Elazığ’ın önemli tarihi noktaları da kız ve erkek yurtlarında kalan öğrencilerin gezdiği, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında ise erkek ve kız yurtlarında kalan bir çok öğrencinin Harput ve şehir merkezinde ki camilere ziyaretlerde bulunduğu dile getirildi.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin emin ellerde olduğuna dikkat çeken KYK Elazığ İl Müdürü Suphi Döner, KYK’nın günümüzde sadece barınma ve öğrencilerine burs veren bir kurum olmanın dışında sosyal yaşamlarına da katkı sunan bir anlayışla görev yaptığını kaydetti.

Kaynak: İHA