Kaymakam Ve Belediye Başkan Vekili Özkan, Yolalan'da Ki Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Bitlis’in Tatvan ilçe Kaymakamı ve Yolalan Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan, beldede devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaymakam Ve Belediye Başkan Vekili Özkan, Yolalan'da Ki Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman ile birlikte beldeye giden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan, beldede çalışmaları devam eden Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca yaptırılan kapalı halı saha inşaatı, DSİ çalışmaları ve mahalle yollarında devam eden parke çalışmasında inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İncelemelerin ardından belde halkıyla bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Özkan, belde sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Aktarılan sorunları tek tek not alan Özkan, sorunların aciliyet durumuna göre bir bir çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Yolalan’da belediye olarak birçok çalışma yürüttüklerine vurgu yapan Özkan, başlatılan çalışmaları yakından takip ettiklerini aktararak, çalışmaların kısa sürede tamamlanıp hizmete gireceğini belirtti.

Yolalan Beldesinin hak ettiği hizmetleri bir bir alacağını kaydeden Özkan, bu anlamda belde halkının da desteğini arkalarına alarak en kısa sürede gerekli olarak tüm yatırımları beldeye kazandıracaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA