Kartepe'de Çöp Konteynerlerinin Bakımı Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde çevre temizliği ve sağlığı için arazideki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kartepe'de Çöp Konteynerlerinin Bakımı Devam Ediyor
Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri arazideki konteynerlerin temizliğini yıkama aracı ile yapıyor. Konteyner yıkama aracı ile çöp konteynerlerini yıkayan ekipler daha sonra konteynerleri dezenfekte ediyor. Ekipler günde ortalama 40 adet konteyneri yıkayıp dezenfekte ederek hijyenik koşullarda ilçe halkının kullanımına sunuyor.

Kartepe’nin cadde ve sokaklarının daha temiz tutulması için kullanılan galvaniz kaplama çöp konteynerlerinin tamir ve bakımları da arazide ring halinde gerçekleştiriliyor. Deforme olan konteynerlerin bakımlarını yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hasar görmüş, yıpranmış ya da işlevini yitirmiş olanları yenileri ile değiştiriyor.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, “Çevre konusunda hassas olan Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in talimatıyla “Daha Temiz Bir Kartepe İçin El Ele” sloganıyla çalışmalarımızı geniş bir yelpazede aralıksız sürdürüyoruz. Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, bakımları yapılan çöp konteynerlerinin eskiyen ve değişmesi gereken tüm parçaları dahil olmak üzere, hepsini elden geçiriyor. Onarımı yapılan konteynerler daha sonra tazyikli ve sabunlu suyla yıkanarak dezenfekte ediliyor. Bu çevre hepimizin. Kendi evimiz gibi çevremizi de temiz tutalım” diyerek temizlik çalışmalarına vatandaşların da duyarlı olmalarını üzerilerine düşenleri yaparak destek olunmasını istedi.
Kaynak: İHA