Karaman'da Spor Özel Yetenek Kursu Açıldı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) 21. Dönem sınavlarına hazırlanan gençler için özel yetenek kursu açtı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yaptığı yazılı açıklamada, sınavlar için Kazım Karabekir Spor Salonu'nda alanında uzman eğitmenler eşliğinde çalışmalara başlandığını ifade etti.

Gençlerin kursa yoğun ilgi gösterdiğini aktaran Kısacık, şunları kaydetti:

"İlimizde gençlerin polis özel harekat sınavlarına yönelik il müdürlüğümüze yoğun bir talebi olmuştu. Bizler de bu yönde gelen talepleri karşılayarak, gençlerimizin bu sınavlarda başarılı olmalarını sağlamak amacıyla böyle bir karar aldık. Ücretsiz kurslarımıza katılan gençlerimizin birçoğu aldıkları eğitimlerle girdikleri fiziki yeterlilik sınavlarında başarılı olarak polis olma hayallerini gerçekleştirdiler. Bu başarı bizler için gurur kaynağı oldu. Şu anda ise Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavlarına hazırlanan gençlerimiz için böyle bir çalışma başlattık. Çalışmalarımız hafta içi her gün Kazım Karabekir Spor Salonu’nda devam ediyor. Polis olmak isteyen tüm gençlerimizi ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz."

Kaynak: AA