Eyüp Belediyesi İnovasyon İçin Sahada

Alt yapıdan sosyal hizmetlere, kültürel ve sanatsal çalışmalardan şehircilik ve imar yatırımlarına her alanda vatandaşa hizmetin en kalitelisini sunma gayreti içinde olan Eyüp Belediyesi, inovasyona verdiği önemle ulusal ve uluslararası boyutta örnek olmuş proje veya hizmetleri inceleyerek gücüne güç katıyor.

Eyüp Belediyesi İnovasyon İçin Sahada
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla “örnek proje saha inceleme faaliyetleri” yürüten Eyüp Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ESAR Ar-Ge ve proje birimi Eyüp Sultan Afet Yönetim Birimi ile Kurumsal Sistem ve Süreç Geliştirme Birimleri, 4-5 Ekim tarihlerinde Bursa Nilüfer Belediyesine ziyarette bulundu. Eyüp Belediyesinden yetkililerin yer aldığı heyet, Nilüfer ilçesinin sosyal Ar-Ge ve inovatif uygulamaları, afet ve acil durum yapılanmaları, engelliler, kadınlar ve gençler ile ilgili proje ve çalışmaları, kurumsal gelişim ve yönetim sistemleri gibi alanlardaki birçok örnek projesini yerinde inceleyip, ilgililerle yaptıkları toplantılarda detaylı bilgiler aldılar.

Belirli bir program çerçevesinde yürütülen “örnek proje saha inceleme faaliyetleri” ile Eyüp Belediyesindeki planlama, yönetim ve uygulama süreçlerini geliştirme, hizmet alanlarını artırma ve mevcutta yapılan hizmetlerin durumunu iyileştirme hedefleniyor. Bu yolla halka hizmet noktasında başarı elde etmiş proje ve uygulamalar Eyüplüler için de tatbik edilebilecekken, Eyüp Belediyesinin öncü projeleri de fikir alışverişleri ile diğer kurumların istifadesine sunulabiliyor.
Kaynak: İHA