Alanya'daki Okullara Spor Malzemesi Yardımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’daki okullara forma, şapka, çanta, futbol, basketbol ve voleybol toplarından oluşan spor seti yardımında bulunuldu.

Alanya'daki Okullara Spor Malzemesi Yardımı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, Alanya’daki okullara spor malzemesi yardımında bulundu. Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ekipleri Alanya’da, Karamanlar, Dereköy, Kızılcaşehir, Beyreli Mahallelerindeki okullar ile Alanya merkezinde bulunan Fatma Özmüftüoğlu Lisesi öğrencilerine spor malzemelerini teslim etti. Tişört, şapka, çanta, futbol, basketbol ve voleybol toplarının yanı sıra satranç takımlarından oluşan setleri alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Okul yöneticileri de Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti.

Desteğimiz sürecek

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanya’da her yıl özellikle kırsal alanlarda eğitim ve öğretim veren okulların spor malzemeleri bakımından desteklenmesi konusunda çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından gönderilen malzemeler okullarda spor bilincini arttırmada önemli bir rol oynuyor. Eğitime desteğimiz sürecek” dedi.

Kaynak: İHA