Akbank'ta Finansal Koordinasyon Tunalı'ya Emanet

Akbank Mali Koordinasyon ve Uluslararası Raporlama Bölüm Başkanı Türker Tunalı, Akbank Finansal Koordinasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütecek.

Akbank Mali Koordinasyon ve Uluslararası Raporlama Bölüm Başkanı Türker Tunalı, bankanın Finansal Koordinasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevini devralacak.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank’ta 2007 yılından bu yana Finansal Koordinasyon’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Atıl Özus, yeni bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere 17 Ekim’den itibaren görevinden ayrılacak.

Özus'un görevini, Akbank Mali Koordinasyon ve Uluslararası Raporlama Bölüm Başkanı Türker Tunalı devralacak.

Tunalı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasının ardından göreve başlayacak.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Tunalı, 1999’dan itibaren çeşitli kurumlarda çalıştıktan sonra 2008’den bu yana Akbank’ta Mali Koordinasyon ve Uluslararası Raporlama Bölüm Başkanı olarak görev yapıyor. Türker Tunalı, 2006 yılından beri Chartered Financial Analyst (CFA) unvanına sahip.
Kaynak: AA