Vali Gül'e Ziyaret

Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök ve 3S Kale Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet ve Sadakat Özgür, Sivas Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Güle'e 3S Kale Holding A.Ş. tarafından bedelsiz yaptırılan ve 25 Ekim'de açılışı gerçekleştirilecek Divriği Kent Meydanı’nın açılış davetiyesi verildi.

Gül, ziyarette Divriği Meydan Projesi'ne destek veren firmaya teşekkür ederek, "Proje, şehrin kültürel mimarisini, tarihi dokusunu yansıtan ve adına yakışır bir şekilde gerçekleştirildi. Diğer yandan meydanın hemen yanı başındaki Huma Hatun Sokağı restorasyonu ise Divriği Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından gerçekleştirildi. Her iki çalışmanın da tamamlanmasıyla Divriği ilçemiz değerine değer kattı. Meydan projesinin hayata geçmesinden dolayı 3S Kale Holding'e, sokak sağlıklaştırma projesinden dolayı da Sivas İl Özel İdaresi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'na teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Özgür Ailesi ise Divriği'ye kazandırdıkları meydan projesinden dolayı mutlu olduklarını aktararak, desteklerini esirgemeyen Gül'e teşekkür etti. Özgür ailesi, bundan sonraki süreçte de ilçeye katkılarının devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: AA