Topbaş'tan Uysal'a ziyaret

Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Topbaş'tan Uysal'a ziyaret
Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Saraçhane'deki İBB binasına gelen Topbaş'ı, İBB Başkanı Mevlüt Uysal kapıda karşıladı.

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Topbaş, 'Özellikle takdir ettiğim avukat Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlaması beni de çok mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum. İstanbul'a hayırlı olsun.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı vizyonla İstanbul'a hizmet ettiğini dile getiren Topbaş, Uysal'ın da aynı vizyon üzerine çalışacağına inandığını söyledi.

Topbaş'tan Uysal'a ziyaret

Topbaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da şunları kaydetti:

'Benim için en büyük mutluluklardan biri Kadir Bey gibi birinden görevi devralmaktır. Kendisi uzun yıllar İstanbul'a hizmet etti. İnşallah bundan sonra da görevinin bitmediğini düşünüyorum. Her başımız sıkıştığında kendisinden İstanbul ile ilgili tavsiyelerini alacağım.'

Topbaş'a hediye olarak, İstanbul'u lale ile buluşturduğu için lale figürü olan bir tablo hediye ettiğini söyleyen Uysal, 'İnşallah Kadir Bey hem İstanbul'u, hem bizleri hatırlar. Hem de daha sonraki süreçte İstanbul'a katkılarını sunmaya devam eder” ifadelerini kullandı.

Uysal'a tablo armağanı için teşekkür eden Topbaş, 'Gerçekten lale bizim dönemimizde İstanbul'a döndü. Hem Süleymaniye hem lale figürü taşıyan bu tablo benim için özel bir anlam taşıyor. Bu tablo ofisimde önemli bir yerde yerini alacaktır.' dedi.
Kaynak: AA