Eyüp Belediyesi'nden 25 Çocuğa Bisiklet

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın daha önce söz verdiği 25 çocuğa düzenlenen törenle birlikte bisikletlerini hediye etti.

Eyüp Belediyesi'nden 25 Çocuğa Bisiklet
Eyüp Belediyesi Başkanı Remzi Aydın kendisinden daha önce bisiklet isteyen çocukların hayalini bugün gerçekleştirdi. Eyüp Asım’ın Nesli İmamhatip Ortaokulu’nda düzenlenen bisiklet dağıtım töreni, imamhatipli çocuğun gerçekleştirdiği Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, çocukların bisiklet kullanırken trafiğe dikkat etmesi gerektiğini de vurguladı.

Konuşmaların ardından Başkan Aydın, elleriyle çocuklara bisikletlerini takdim ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirip, aşure dağıtımı da yaptı.

“Onlara vakit ayırıp onlar için çalışıyoruz”

Program sonunda bir açıklama yapan Başkan Aydın, yıl içerisinde sürekli öğrencilerle birlikte olduklarını ifade ederek, “Gençlerimizle öğrencilerimizle sürekli beraberiz. Onlar bizim yarınımız onlara güveniyoruz. Yarın okul yöneticileri anneleri babaları onlar olacaktır. Dolayısı ile onların çok sağlıklı ve kaliteli bir şekilde eğitim almaları bizim ilk önceliğimiz. Onlara vakit ayırıyoruz onlar için çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA