Dünyanın ilk ve tek gerçek yoga dergisi 5 yaşında

Dünyanın ilk ve tek gerçek Yoga dergisi Yoga Academy Journal, 5 yaşını doldurdu! 5 yıldır insanlara Yoga ile sağlık-spor-farkındalık dolu yaşamın kapılarını açan dergi, aynı zamanda Türkiye’den dünyaya açılan ilk ve tek Yoga dergisi olma özelliğine sahip.

Dünyanın ilk ve tek gerçek yoga dergisi 5 yaşında
Günümüzün parçalanmış, dağılmış insan yapısını yeniden restore edecek gerçek Yoga bilgilerini sunan dergi, derin içerikte yazıları ve görselleri ile herkese hitap eden bir bilgi hazinesi.

Derginin yeni sayısında, kadim Yoga metinlerinde ölümsüzlük nektarı Amrita'nın aktığı merkezi simgeleyen, gizemli TALU ÇAKRA (Damak Enerji Merkezi) anlatılıyor. Bu enerji merkezini geliştiren Yoga duruşları aynı zamanda mistik ve teorik Yoga bilgileriyle harmanlanarak verilmiş.

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı – Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf ile Ebedilik Kavramı ve Zihin Üzerine Röportaj, Yoga Olimpiyat Yolunda, Depresyonsuz Hayat İçin Orijinal Yoga Sistemi, Bir Asırlık Ömrüyle Dünyanın En Yaşlı Yoga Eğitmeni, Yoganın MS'e Faydası, Sağlıklı Yaşam Köyü, Uluslararası Yoga Şampiyonaları - Turnuvaları, Proteinli Vejetaryen Yemek Tariflerine kadar sağlık, spor, doğal yaşam adına her şey var bu dergide. Ve İnsan yapısına, varoluşa dair üstün bilgiler, en sade haliyle aktarılmış; kendini, evreni keşfetmek isteyenlere.

Derginin editörleri, sekiz basamaklı bir gelişim sistemi olan Yogayı her yönden anlatırken, Yoga türlerinden değil kaynak bilgi olan Orijinal Yoga Sistemi'den yola çıkmışlar. Okuyuculara teorik ve pratik bilgiler zengin görsellerle bir arada sunulmuş. Editörler Yoga eğitmenlerinden oluşuyor.

Ayrıca deginin danışmanlığını Yoga konusunda yayınlanmış 51 eşsiz eseri bulunan Büyük Üstad Akif Manaf yapıyor. Sn. Manaf 45 yılı aşan Yoga deneyimini, akıllarda yer edecek bilgelikle, çok sade ve anlaşılır bir üslupta aktarıyor.

Yoga Academy Journal, abonesi olup ömür boyu takip edebileceğiniz, yaşamınıza değer katacak bir dergi.

Dünyanın ilk ve tek gerçek yoga dergisi 5 yaşında