Bitlis'te Yaşlı Ve Kimsesizler İçin Eve Yemek Götürülüyor

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirme yapılan Bitlis Belediyesi'nce hijyenik ortamda hazırlanan yemekler, tespit edilen ihtiyaç sahibi 20 yaşlı ve kimsesiz için günde iki öğün adreslerine teslim ediliyor Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ustaoğlu: 'Belediye olarak yaşlı ve ihtiyaçlarını karşılayamayacak vatandaşlarımıza ulaşmaya devam edeceğiz. Bu durumda olan vatandaşlarımızın mağdur olmasına gönlümüz razı değil. Devletimizin verdiği imkanları vatandaşımıza sunuyoruz. En ücra noktaya kadar bu hizmetlerimizi götüreceğiz'

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirme yapılan Bitlis Belediyesi, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kentte yaşlı ve kimsesiz vatandaşların ihtiyaçlarını gideriyor.

Bitlis Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ekiplerce kent merkezinde yapılan çalışmalarda tespit edilen 20 yaşlı ve kimsesiz vatandaşa, hijyenik ortamda hazırlanan yemeklerin günde iki öğün adreslerine teslim edildiği belirtildi.

Açıklamaya göre, Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, yapılan çalışmaya ilişkin, vatandaşlara hizmet götürme konusunda kendini sorumlu tuttuğunu ifade etti.

Kent merkezinde yapılabilecek en önemli hizmetlerden birinin, yaşlı ve kendi ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlara yardım eli uzatmak olduğunu kaydeden Ustaoğlu, şöyle dedi:

"Belediye personellerimizce, mahallelerdeki yaşlı ve kendi ihtiyacını karşılayamayacak durumda olan vatandaşlarımızın tespit çalışmaları sürdürülüyor. İlk etapta 20 kişiye günde iki öğün olmak üzere üç çeşit sıcak yemek götürülerek adreslerinde teslim ediliyor. Yemekler hijyenik bir ortamda pişiriliyor. Belediye olarak yaşlı ve ihtiyaçlarını karşılayamayacak vatandaşlarımıza ulaşmaya devam edeceğiz. Bu durumda olan vatandaşlarımızın mağdur olmasına gönlümüz razı değil. Devletimizin verdiği imkanları vatandaşımıza sunuyoruz. En ücra noktaya kadar bu hizmetlerimizi götüreceğiz."

Yemek hizmetinden faydalanan vatandaşların, Ustaoğlu ve belediye personellerine teşekkür ettiği bildirildi.
Kaynak: AA