Beyşehir'de Yeni Hastane Yolunda Sıcak Asfalt

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesine ulaşımı sağlayacak güzergahın asfaltlama çalışmaları başladı.

Beyşehir'de Yeni Hastane Yolunda Sıcak Asfalt
Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni devlet hastanesine ilçe merkezinin bağlantısını sağlayan Özdilek Caddesi üzerinde sıcak asfalt çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçeye hizmet vermek için gün sayan Beyşehir Devlet Hastanesine vatandaşların araçlarıyla daha rahat ve konforlu bir şekilde ulaşımının sağlanması için harekete geçtiklerini belirterek, “Beyşehir merkezde kış mevsimi öncesinde sıcak asfalt çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, Yeni Devlet Hastanemizin başlangıcından itibaren Özdilek Caddesi üzerinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarını başlattı. Amacımız, vatandaşlarımızın bir süre sonra yeni hizmet binasında sağlık hizmeti vermeye başlayacak olan yeni devlet hastanesine ulaşımının rahat ve konforlu bir şekilde sağlanmasıdır. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Başkan Özaltun, çalışmalar kapsamında sıcak asfalt ekibinin Esentepe Mahallesi ile Seydişehir yolu üzerindeki Ataman Çeşmesi arasındaki yol güzergahında da bu haftadan itibaren mesai yapmaya başlayacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA