Battalgazi Mahallesinde Yollara 5 Bin 200 Ton Asfalt Serildi

Kentsel dönüşümün başarı ile gerçekleştirildiği Battalgazi Mahallesinde yol yenile çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 2017 yılı Eylül ayı içerisinde Batalgazi mahallesinde başlatılan yol yenileme ve çevre düzenleme çalışması sonrası yolları asfaltladıklarını söyledi.

Battalgazi Mahallesinde Yollara 5 Bin 200 Ton Asfalt Serildi
1 cadde ve 9 sokakta 5.200 ton asfalt

Battalgazi Mahallesinde yer alan yol yenileme ile deforme olan yolların yapımında kullanılmak üzere 5.200 ton asfalt kullanıldığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Battalgazi Mahallesi ile Gecekondu önleme bölgesi arasında kalan tüm yollarda yolların hem bakımının yapıldığını hem de asfaltlandığını kaydetti.

2017 yılında hedef 300 bin ton idi

2017 yılında hedeflenen 300 bin üretiminin 270 bin tonunu şimdiden kullandıklarını ve bu gidişle hedeflenenden fazla üretim yapacaklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Melikgazi Belediyesi olarak Battalgazi Mahallesinde 1 bulvar, 1 cadde ile 9 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda asfaltlama çalışması yaparak toplam 5.200 ton asfalt kullandık. Battalgazi Bulvarı, Eskişehir Caddesi ile Yemlik, Yüzellik, Hakşinaz, Nizam, Dolan, Oltu, Ayrık, Gelendost ve Silifke sokakları ile bunlara bağlantılı yollarda asfalt çalışması yapılmaktadır. 2017 yılında asfaltlama için planlı bir çalışma sergiliyoruz. Planlı çalışma ile yerinde ve zamanında hizmet sunuyoruz. Kendi asfalt şantiyemizin yetersiz olduğu veya yetişemediği durumlarda özel sektörden hizmet satın alıyoruz. Böylece daha kısa sürede daha çok asfalt çalışması gerçekleştirilmiş olmaktadır.”
Kaynak: İHA