Battalgazi Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda, Yıldıztepe, Ağılyazı ve Bahçelievler Mahallesinde birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapıldı.

Battalgazi Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor
Battalgazi ilçesinde asfaltsız yol bırakmama’ hedefiyle çalışan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmaları kapsamında Yıldıztepe Mahallesi, Simyacı, Ravza Sokakta ve Ağılyazı Mahallesinde birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ağılyazı Mahallesi sakinlerinden Bilal Kabak, çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapılan yollardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Çok güzel oldu. Asfaltlanan yollar her şeyden daha önemli. Yol medeniyettir. Çalışma yapılmadan önce araçlarla buraya geldiğimizde toz toprak ile karşılaşıyorduk. Neredeyse her 20 günde bir mutlaka sanayiye gitmek zorunda kalıyorduk. Asfaltsız yollara araçların dayanması olanaksızdı. Stabilize yollar artık bizlerin tiksinmesine sebep oluyordu. Asfaltın kapımızın önüne kadar gelmesi çok güzel oldu. Yapılan hizmetlerin devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Eskimalatya bölgesi Bahçelievler Mahallesinde de 4 sokakta birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapıldı. Bahçelievler Mahalle Muhtarı Aziz Kartal, yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Yapılan çalışmalardan memnunuz. Kendisinden Allah razı olsun. Gereken işleri yapıyorlar” şeklinde konuştu.

Bahçelievler sakinlerinden Mehmet Adıgüzel ise, “25 yıldır bu mahallede yaşıyoruz. Şu ana kadar Battalgazi Belediye Başkanımızdan ne talep ettiysek yerine getirdi. Kendisinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA