Baştuğ'dan Taziye Ve Hayırlı Olsun Ziyareti

Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ ve koordinasyon kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Baştuğ'dan Taziye Ve Hayırlı Olsun Ziyareti
Şenyüz Buğday’ın ailesi ile bir süre görüşen Mehmet Baştuğ ve İl Koordinasyon Kurulu üyeleri taziye ziyareti sonrası Yatağan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Süleyman Kuru’ya da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Ziyaret sonrası Yatağan’da Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirilirken, toplantıda çiftçilerin ve üreticilerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri rapor halinde Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ne gönderilecek.

Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, 10 yıldır Yatağan’da Ziraat Odası Başkanı olarak hizmet veren ve Şenyüz Buğday’ın Yatağan’lı çiftçiler ve üreticiler için büyük emekleri bulunduğunu söyledi.

Baştuğ, “Şenyüz Buğday ağabeyimizden boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Süleyman Kuru başkanımıza hem hayırlı olsun ziyarete, hem de İl Koordinasyon Kurulu toplantımızı Yatağan’da yaptık. Yeni seçilen Süleyman Kuru başkanımız da vefat eden Şenyüz Buğday başkanımızın hizmetlerini kaldığı yerden sürdüreceğinden eminiz. Ziyaret sonrası gerçekleştirdiğimiz İl Koordinasyon kurulu toplantısında da çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunlarını başlıklar halinde toplayarak Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ne rapor halinde sunacağız” dedi.

Kaynak: İHA