Vali Yazıcı, Şehit Yakınlarını Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Şehit Piyade Uzman Çavuş Özcan Özsoy ile Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ersin Erbil’in hacdan dönen annelerini ziyaret etti.

Vali Yazıcı, Şehit Yakınlarını Ziyaret Etti
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, 1996 yılında Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özcan Özsoy ile 1995’te Elazığ’da Şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Ersin Erbil’in hactan dönen annelerini ziyaret ederek, Türk Bayrağı hediye etti.

Hacıların heyecanlarını paylaşan Vali Yazıcı, "Görevi basında şehit olan Mehmetçiklerimizin değerli aileleri kutsal topraklarda Hac vazifelerini yerine getirdiler. Biz de kendilerini evlerinde ziyaret ettik. Şehit babası olmak, şehit annesi, şehit kardeşi olmak birer madalyadır. Bu anlamlı günde sizlerle yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Şehitlerimizin acısı sadece düştüğü yeri yakmıyor, şehitlerimizi sadece belirli günlerde hatırlamıyoruz. Sizler bizlere şehitlerimizin geride bırakmış olduğu birer emanetisiniz. Her zaman devlet olarak yanınızdayız. Millet olarak, şehitlerimizin aziz hatırasına her daim minnet duyacak ve onların emaneti olan bu vatanın selameti için çalışmaya devam edeceğiz" mesajını verdi.

Hac görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan Şehit anneleri de, "Daha önce defalarca hacca gitmek için müracaat etmiştik, ancak şehit oğlumuzun sayesinde kutsal topraklara gitmek nasip oldu. Bizlere bu imkanı sağlayan devlet büyüklerimizden Allah razı olsun, Rabbim dileyen herkese o mübarek yerleri görmeyi oralarda ibadet edebilmeyi nasip etsin. Orada başta şehidimiz olmak üzere tüm şehitlerimize bol bol dualar ettik" şeklinde konuştular.

Şehit anneleri Sebat Erbil ile Asiye Özsoy ziyaretinden dolayı Vali Ersin Yazıcı’ya teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA