'Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi' 26 Ekim'de

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen '8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi' 26 Ekim'de İstanbul’da yapılacak Bu yıl da inşaat sektörünü paydaşlarını bir araya getirecek zirve 'Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm' temasıyla gerçekleştirilecek

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenen "8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi" 26 Ekim Perşembe günü İstanbul’da yapılacak. İnşaat sektörünü paydaşlarını bir araya getirecek zirve "Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm" temasıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD açıklamasına göre, dernek hayata geçirdiği, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak kabul edilen "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", bu yıl "Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm" temasıyla Hilton Bomonti Hotel’de yapılacak.

Zirvede, bilişim çağında var olabilmek için, sektör olarak bu sürecin nasıl yönetilmesi gerektiği, geleceğin şehirleri, fabrikaları ve binalarının nasıl olacağı ve gelişim sürecinde ihtiyaçlara cevap verecek teknolojik çözümler masaya yatırılacak.

İş, ekonomi, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde sektörün her kesiminden 500’ü aşkın katılımcı buluşacak. İki oturum, dört sunum, iki söyleşi programı ve ödül töreninin yapılacağı "8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"nin her oturumunda, alanında uzman isimler, değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşacak.

- Sektörü gelecekte neler bekliyor?

İki oturumun yer alacağı Zirve’nin "Geleceğe Yatırım Oturumu"nda, "Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri", "Sanayide Dönüşüm İhtiyaçlarımız, Eksiklerimiz", "Dönüşüm Sürecinde Eğitime Yatırımın Önemi/e-eğitim’de Ne Durumdayız?" "Markaların Geleceği Dijital Pazarlamanın Elinde mi?" konu başlıkları yer alacak.

"Dijital Dönüşüm Oturumu"nda ise "Mimaride Dijitalleşme", "BIM", "3D Printing", "Sanayi 4.0", "Sanayide Dijitalleşme", "Türkiye Dijital Dönüşümün Neresinde?" konu başlıklarıyla son gelişmeler değerlendirilecek.

Ayrıca 4 farklı sunum ve 2 söyleşi programına yer verilecek zirvede "Döngüsel Ekonominin Neresindeyiz?", "Dijitalleşme Sürecinde Değişen Yönetim Anlayışı", "Geleceğin akıllı/dijital fabrikaları nasıl olacak/olmalı?", "Dijital Dönüşümün Getireceği Siber Tehditlerle Nasıl Mücadele Etmeliyiz?" gibi sorulara da cevap aranacak.

Kaynak: AA