Şamil Tayyar: Gezide ayakta duran 3 isim vardı!

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Gezi olayları esnasında ayakta duran 3 ismin olduğunu ifade ederek bu isimlerin Melih Gökçek, Şamil Tayyar ve Yiğit Bulut olduğunu söyledi.

Şamil Tayyar: Gezide ayakta duran 3 isim vardı!
Şamil Tayyar: Gezide ayakta duran 3 isim vardı!
Beyaz Tv'de Murat Erçin'in sunduğu 'Son Söz' programına konuk olan Şamil Tayyar, YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun 'Sahte Bylock listesi iddialarına yanıt verdi.
Tayyar, sahte heasaplar tarafından Bylock listeleri yayınlandığını söylerken, daha önce de Cumhurbaşkanlığı logolu bir sahte listenin sosyal medyada yer aldığını söyledi. Sosyal medya hesapları aracılığıyla itibarsızlaştırma operasyonlarını düzenlediğini söyleyen Tayyar şu sözleri söyledi:

GEZİ'DE AYAKTA DURAN 3 İSİM VARDI!

' Biz sosyal medya üzerinden ne tür itibarsızlaştırma operasyonu yapıldığını yakın tarihte Gezi olaylarında gördük. Ve buradan açıkça ifade ediyorum. O Gezi olaylarında ayakta duran 3 tane adam vardı. Yiğit Bulut, Melih Gökçek ve Şamil Tayyar. Kendi sosyal medyadaki gücünü aktif olarak kullanan 3 isim vardı. Kusura bakmasınlar bu konuda mütevazi olmayacağım.'

AÇIKLAMA YAPMAYAN BAKANLAR VARDI..

.
'Biz o dönem sosyal medyadaki o sahtekarlıklara karşı mücadele verirken tweet atmayan, tek bir paylaşımda bile bulunmayan tek bir açıklama yapmayan bakanlari milletvekilleri, genel başkan yardımcıları vardı. '

YARGIDA HESAPLAŞACAĞIZ


Tayyar, Eminağaoğlu'nun asılsız iddiaları nedeniyle yargı önünde hesap vereceğini de sözlerine ekledi.