Rektör Çakar Ve Öğretim Üyeleri Vali Dağlı'yı Ziyaret Etti

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve öğretim üyelerinden oluşan heyet, Düzce Üniversitesi’nin bölgesel kalkınma odaklı çalışmaları kapsamında Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı ziyaret etti.

Rektör Çakar Ve Öğretim Üyeleri Vali Dağlı'yı Ziyaret Etti
Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülen ve koordinasyonu Yükseköğretim Kurulu tarafından sağlanan “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi”nde çevre ve sağlık alanlarında pilot yükseköğretim kurumu seçilme başarısı gösteren Düzce Üniversitesi, çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Çevre ve sağlık alanlarında yürütülecek iş ve işlemlerde etkinliğin sağlanabilmesi, yapılan ve planlanan çalışmaların başarıya ulaşabilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, üniversitenin ihtisaslaşması çalışmaları kapsamında yürüttüğü faaliyetlerin Düzce’de yaygınlaştırılması konusunun büyük önem taşıdığını ifade etti.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı da Düzce Üniversitesi’nin proje çerçevesinde yapacağı çalışmaların şehir genelinde paylaşılmasının önemini vurguladı.

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam eden toplantıda, Düzce Üniversitesi’nin ihtisaslaşma kapsamında yapacağı çalışmalar ile sağlanacak katkıları paylaşmak adına Düzce genelinde il ve ilçelere yönelik toplantıların yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Ayrıca farklı tarihlerde il ve ilçelerde Kaymakamlıklar tarafından belirlenecek salonlarda bu toplantıların yapılması ve konuyla ilgili kişi, kurum ve paydaşların toplantılara katılımının sağlanması konusu detaylı bir şekilde ele alındı.
Kaynak: İHA