Örnektepe Köprüsü'nde İntihar Girişimi

E-5 Karayolu üzerinde bulunan Örnektepe Köprüsü’nden intihar etmek isteyen bir kadın ikna edilerek itfaiye ekipleri tarafından indirildi.

Örnektepe Köprüsü'nde İntihar Girişimi
Kağıthane, E-5 Karayolu, Örnektepe Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Sabah saat 05.30 sıralarında Örnektepe Köprüsü korkuluklarına çıkan bir kadın intihar teşebbüsünde bulundu. Korkuluklarda bir kişinin olduğunu fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri intihar teşebbüsünde bulunan kadını vazgeçirmek için bir süre ikna çalışmasında bulundu. Olay yerine tedbir amaçlı olarak itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kadın ikna edilerek itfaiye sepeti yardımıyla aşağıya indirildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesini kabul etmeyen kadın ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

Örnektepe Köprüsü üzerinde meydana gelen intihar teşebbüsü nedeniyle E-5 Karayolu Edirne istikametinde yan yol trafiğe kapalı kaldı. Yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kalan yol intihar teşebbüsünün sona ermesinin ardından normale döndü.
Kaynak: İHA