Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarında Dinleti Düzenlendi

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları'nın 33. ve Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Gölbaşı Kampüsünün 10. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı orkestrası sahne aldı.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarının "Senfonik Masal" dinletisini, Gölbaşı Doktor Ahmet Filiz Göğüş İlkokulu ve Nesibe Aydın Eğitim Kurumları öğrencileri birlikte izledi.

Etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları kurucusu Nesibe Aydın, kurumlarının kuruluş yıl dönümü kapsamında etkinliğin düzenlendiğini belirterek, "Gölbaşı Doktor Ahmet Filiz Göğüş İlkokulu öğrencilerinin kitap, kalem gibi kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık. Ayrıca okulumuzun sıralarını yeniledik. Köy okulumuzun tüm sıralarını, öğrenci dolaplarını yeniledik. Malzemeler bu hafta içerisinde ayarlayacağımız kamyonlarla okulumuza ulaştırılacak. Türkiye’nin en ücra köşesindeki okullara da sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek veriyoruz. Kitap ve kırtasiye yardımlarında bulunuyoruz." diye konuştu.

Bütçelerini sonuna kadar zorlayarak ülkenin geleceği olan çocuklara ulaşmaya çalıştıklarını kaydeden Aydın, "Sadece özel okulda okuyan değil devlet okulunda okuyanlar da bizim çocuklarımız. Buradan herkese sesleniyorum, herkes elini taşın altına koysun. Bakın biz elimizi kayaların altına koyduk. Herkes destek versin sarıp sarmalasın çocukları, bu ülkenin eğitim sistemi ancak bu şekilde kurtulur." dedi.

Etkinliğin sonunda Aydın, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı ekibine plaket ve çiçek takdim etti.

Programa katılan öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA