Kırşehir Belediyesi Üstyapı Çalışmaları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, modern aydınlatma, kaldırım, peyzaj ve bisiklet yollarının yapılması ile şehir merkezinde üstyapı çalışmalarının sona ereceğini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Mehmet Ali Yapıcı ve Aşıkpaşa bulvarlarında kaldırım, peyzaj, kentin dört bir yanında alt ve üstyapı çalışmalarının sürdüğünü hatırlattı.

Eskiyen ve artık kullanışsız hale gelen yolların yenilenmesiyle kentin modern bir görünüme kavuşacağını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Modern aydınlatmaların, kaldırım, peyzaj ve bisiklet yollarının yapılması ile şehir merkezinde altyapı çalışmaları sona erecek. Bir yıldır altyapı ile uğraştık. Şehrin 50 yıllık altyapı problemini çözdük. Avrupa standartlarında asfaltlarla yollarımız kapıyor, kaldırımlarımızı yapıyoruz. Çalışmamızın ilk örneğini Mehmet Ali Altın Bulvarını da yaptık. Hızlı bir şekilde diğer caddelerimizi yapacağız. Kırşehir’in bütün caddeleri aynı olacak. Trafik problemini çözeceğiz, toplu taşımada bisiklet kullanımını getireceğiz. Türkiye’de en güzel şehir merkezimizi Kırşehirimize kazandıracağız. Şehrimizi parklarıyla, yollarıyla, kültürel mekanlarıyla ve sosyal donatılarıyla hemşerilerimize yakışır bir hale getiriyoruz."

Kaynak: AA