Kapkaççıyı 3 Dakikada Yakalayan Ekibe Baş Müdürden Tebrik

Adana’da bir lise öğrencisinin kolundaki saati çalıp kaçan şahsı, 3 dakika sonra yakalayan ekibi Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız makamında ağırlayıp kutladı.

Kapkaççıyı 3 Dakikada Yakalayan Ekibe Baş Müdürden Tebrik
Edinilen bilgiye göre olay, 2 Ekim’de Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki lise öğrencisi İ.E.K, okuldan eve gitmek için Vali Yolu Caddesine çıktı. Caddede yürürken, liseli gencin yanına yaklaşan R.T.(17), kolundaki piyasa değeri 150 lira olan saati alıp, hızla olay yerinden yaya olarak kaçmaya başladı.

İhbar üzerine harekete geçen motorize güven timleri kapkaççının peşine düştü.

Güven tim ekipleri, kapkaç olayından sadece 3 dakika sonra zanlıyı, Atatürk Bulvarı ile Ramazanoğlu Caddesi’nin kesiştiği noktada yakaladı. Yapılan üst aramasında liseli erkek öğrenciye ait olduğu belirtilen kol saati çıkan R.T., yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Zanlının, ‘uyuşturucu kullanmak’ suçundan da 2 ayrı dosyası olduğu öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise başarıyı ödülsüz bırakmadı. Yıldız, Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Saadettin Kırkan ve Asayiş Şube Müdürü Serkan Üzülmez ile birlikte motorize güven timinde yer alıp, ‘çocuk kapkaççı’yı kısa sürede yakalayan polis memurlarını makamında ağırlayarak tebrik etti. Yıldız, "Adana’da huzur ve güveni sağlayıp, insanların sokaklarda özgürce yürüyebilmesi için fedakarca görev yapan personelimi kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA