Kahta'da Yaşlılar Unutulmadı

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kahta Devlet Hastanesi’nde Dünya Yaşlılar Günü kapsamında hastanede tedavi gören hastalar ziyaret edildi.

Kahta'da Yaşlılar Unutulmadı
Hastanede tedavi gören yaşlı hastalara çiçek hediye edilerek taleplerinin olup olmadığı soruldu. Programa, Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz’ün yanı sıra, İdari ve Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya, Tıbbi Hizmetler Başkanı Cengiz Yorulmaz, Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, Başhekim Yardımcısı Dr. İshak Karakurt ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Özlem Halvacı katıldı.

Yaşlıların birlik ve beraberliği simgeleyen en kutsal değerlerin başında geldiğini ifade eden Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, "Değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan yaşlılarımızı bu özel günlerinde unutmadık. Her hastamıza değer verdiğimiz gibi yaşlı hastalarımız da bizler için çok kıymetli ve değerlidir. Bu vesileyle tüm yaşlılarımızın ve hastalarımızın Dünya Yaşlılar Gününü kutluyorum” dedi.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekim Op. Dr. Abdulkadir Dost ise, “Bugün büyüklerimizin yanında ve onların yüzündeki gülümsemeye ortak olmanın huzurunu yaşadık. Bizler ve toplum için ne kadar değerli olduklarını hissettirmeye çalıştık. Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuz ve görevimizdir. Çünkü bir gün hepimiz yaşlanacağız. Bu yüzden birlik ve beraberliğimizi simgeleyen büyüklerimizi asla unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA