Hayatını Kaybeden THY Uçuş Eğitim Başkanı İçin Tören Düzenlendi

Evinde geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden THY Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci için THY Uçuş İşletme Başkanlığında tören düzenlendi. Törende konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yeni yapılan Uçuş Eğitim Merkezi’ne Sedat Şekerci’nin adının verileceğini söyledi.

Hayatını Kaybeden THY Uçuş Eğitim Başkanı İçin Tören Düzenlendi
Evinde banyo yaptığı esnada ayağının kaymasıyla düşen ve kafasını çarparak hayatını kaybeden Türk Hava Yolları (THY) Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci son yolculuğuna uğurlandı. Sedat Şekerci için THY’nin yeni hizmete soktuğu Uçuş Eğitim Merkezi’nde bir tören düzenlendi.

Sedat Şekerci’nin eşi Pınar Şekerci ve ailesinin yanı sıra THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, TALPA Başkanı Ayhan Günal ile çeşitli birimlerdeki THY çalışanlarının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

Törende konuşan İlker Aycı, yeni hizmete giren THY Uçuş Eğitim Merkezi’ne Sedat Şekerci’nin adının verilerek isminin yaşatılacağını söyledi.



Derin ve tarifsiz bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade eden Aycı, Şekerci’nin örnek kişiliği ve davranışları, işine olan adanmışlığıyla, hoşgörüsü ve gülen yüzüyle daima hatırlanacağını kaydetti.

Şekerci’nin daha nice gençleri yetiştirme heyecanıyla dolu olduğunu anlatan Aycı, "Allah böyle acı günleri bir daha göstermesin. Ailesi bizlere emanet. Bu acıyı yüreğimizde hissediyoruz’’ diye konuştu.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de çok genç yaşta gelen bu ayrılıktan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Yerli simülatörde büyük katkıları vardı. Daha yenilerinin katılmasını istiyordu. Bu bize vasiyetin olsun. Senin ismini burada yaşatacağız. Yolun açık olsun’’ dedi.

Sedat Şekerci’nin naaşı daha sonra omuzlara alınarak cenaze aracıyla Ataköy 5. Kısım Camii’ne götürüldü. Şekerci’nin cenazesi burada ikindi vakti kılınacak namazın ardından Hadımköy Gülbakçe Mezarlığına defnedilecek.
Kaynak: İHA