Fatih Belediyesi Sosyal Medya Sohbetleri Yoğun İlgi

Fatih Belediyesi sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan ‘İletişim’ konulu sosyal medya sohbetleri programının konukları Mesut Yar, Pelin Çift, Erhan Çelik ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir oldu.

Fatih Belediyesi Sosyal Medya Sohbetleri Yoğun İlgi
Fatih Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği sosyal medya üzerinden canlı yayın sohbetleri devam ediyor. Fatih Belediyesi binasında yapılan programın ev sahipliğini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir yaparken, programın moderatörlüğünü ünlü televizyon sunucusu Mesut Yar yaptı. Programa konuk olan gazeteciler Pelin Çift ve Erhan Çelik, iletişim ve televizyon dünyası üzerine bilgiler aktardı.

İletişimin masaya yatırıldığı sosyal medya sohbetlerinde konuklara gündelik hayattan sorular yönelten Mesut Yar, TRT Haber sunucusu Erhan Çelik’e haber programı haricinde ne yapmak isterdin diye sordu.

Sunucu Erhan Çelik, “Çok istediğim bir şey var. Bilgi yarışması sunmak istiyorum. Daha önce böyle bir teklif geldi. Habercilik kariyerine son verip, oyunculuğa devam edeceksem bunun kesinlikle bilgi yarışması ile olmasını isterim. Daha önce çalıştığım kurumlarda haz aldığım yer mutfaktı. Kamera önünde olmamak için ana haber bültenini bırakmıştım. Bugün şartlar bunu gerektirdi o yüzden kamera önündeyim. Kamera önünde olmayı sevmiyorum. Mutfak daha keyifli. Dolayısıyla dizi oyunculuk ile ilgili gelen şeyler aklımın ucundan bile geçmiyor” dedi.

Programa ev sahipliği yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e program moderatörü Mesut Yar’ın ‘Belediye Başkanı olmasaydınız ne yapardınız’ sorusu yöneltildi. Başkan Mustafa Demir, “Ben belediye başkanı olmadan önce diş hekimiydim, polikliniğim vardı. Herhalde aynı işi yapardım” dedi.

Bu saatten sonra kliniğe dönmeyi düşünmediğini ifade eden Başkan Mustafa Demir’e siyasete devam mı sorusuna ‘hayırlısı’ diyerek cevap verdi.

Spora ilgisinin olduğunu ifade eden Başkan Demir, “Ben 10 yıldır yüzüyorum. Haftada 3 gün her sabah yüzüyorum. Boğazın akıntılarını çok iyi bilmeniz gerekiyor. Akıntıyı arkanıza alacaksınız, bir müddet sonra akıntıdan kurtulacaksınız. Sonra ters akıntıya girmeden hedefe ulaşacaksın. Oldukça zor ama keyifli. Antrenman yok. Havuzda yüzüyoruz. Boğazda bu söylediğimiz parkuru yüzecek alan yok. Boğazı kapatmak gerekiyor” dedi.

Moderatörlüğünü Mesut Yar’ın yaptığı program daha sonra karşılıklı soru cevaplar ile son buldu.
Kaynak: İHA