Dursunbey MYO'da Öğrenci Sayısı Yükseldi

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulunan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, okula kazandırılan İş Sağlığı ve Ormancılık Bölümleri ile toplam öğrenci sayısının 510’a ulaştığını söyledi.

Dursunbey MYO'da Öğrenci Sayısı Yükseldi
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, bu yıl iki yeni bölümle 2017-2018 eğitim öğretim yılına başlayan Dursunbey Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. Okul yetkililerinin karşıladığı Başkan Bahçavan okulun fiziki durumu ve öğrenci sayıları ile ilgili bilgi alarak, okulun ihtiyacı olan prefabrike atölyeler için uygun yerleri inceledi.

Okula bu yıl kazandırılan İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü ile Ormancılık Bölümüne ilk yılda toplam 87 kişinin başvurduğunu belirten Bahçavan toplam öğrenci sayısının ise 510’a ulaştığını söyledi.

Önümüzdeki yıllarda bu sayının artacağını söyleyen Bahçavan, yeni bölümler için çalışmaların da devam ettiğini dile getirerek, "Dursunbey Meslek Yüksek okulumuzda bu yıl açılan bölümlerle toplam 7 bölüm oldu. Yeni açılan Ormancılık ve İş Sağlığı bölümleri ile toplam 87 öğrencimizde eğitim ve öğretime başlamış oldu. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bölümlerimiz artacak. Bizlere bu süreçte destek olan YSK Başkanımız Sadi Güven başta olmak üzere Balıkesir Üniversitesi Rektörümüz Kerim Özdemir beye ve Meslek Yüksek Okulu çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çok yakın zamanda Erkek öğrencilerimiz içinde KYK yurdumuz faaliyete geçecek. Bunun müjdesini şimdiden veriyorum. Önümüzdeki yılda hangi bölümlerin açılması gerektiği ile ilgili çalışmalarımızı tamamlayıp, müracaatlarımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA