Çukurova'da Park Ve Futbol Sahası Açılışı

Çukurova Belediyesi’nce 100. Yıl Mahallesi’nde yaptırılan 11 ve 13 nolu çocuk parkı ve futbol sahası törenle açıldı.

Çukurova'da Park Ve Futbol Sahası Açılışı
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sporcu çocukların alkışları eşliğinde 11 ve 13 nolu çocuk parklarının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa meclis üyeleri, muhtarlar, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar, çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta 100. Yıl Mahallesi’ne yapılacak hizmetlerle ilgili halkı bilgilendiren Başkan Çetin, “Burayı söz verdiğimiz gibi mezbelelikten kurtardık. Mahallemize 6 yeni park, 3 yeni spor tesisi ve Emekli Dinlenme Evi yaptık. Devam eden 3 park inşaatımız var. Buraya söz verdiğimiz gibi Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi ve Semt Kreşi yapacağız. Doğal Park 2 karşısına Türkiye’nin en modern kaymakamlık binası ile Adana’nın yüz akı olacak 2500 oturma kapasiteli, içerisinde kütüphane ve 50 yöre derneğinin de bulunacağı Kongre Merkezini kazandıracağız. Adana’ya damga vuracak projelerimizi görev süremiz bitmeden teslim edeceğiz. 5 yılın sonunda yapamadığımız bir şey olursa bunun hesabını sorun” diye konuştu.

Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi olarak tüm günleri parsellediklerini ifade ederek, “Her salı açılış, her perşembe temel atma töreni, her cuma halk günü yapıyoruz. Her ayın 10’unda saat 10’da Ata’nın huzurunda diyerek her ay bir okulumuzu Anıtkabir’e götürüyor, her ayın 19’unda saat 19’da "Atatürk ve Cumhuriyet" panelinde sizlerle buluşuyoruz. Çukurova’daki yurttaşlarımızın analarının ak sütü gibi helal oylarının hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA