Başkan Üzülmez Ve İSU Genel Müdürü Yapı Çalışmalarını İnceledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kartepe’de yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde incelediler.

Başkan Üzülmez Ve İSU Genel Müdürü Yapı Çalışmalarını İnceledi
KOcaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU) tarafından Fatih Sultan Mehmet ve İstasyon Mahallesi’ndeki dere ıslahı ve yağmur suyu alt yapı çalışmalarının devam ettiği yerlerde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık incelemelerde bulundular. Yapılan inceleme sonrasında İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve ekibine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Her zaman bizlerin talepleri ve istekleri yerine getirilmiştir. Kartepemiz 2018 baharına hızlı bir şekilde hazırlanmaktadır. İSU tarafından buraya ciddi yatırım yapılmıştır. Fatih Sultan Mehmet ve Köseköy Mahallesi’nde ki yaklaşık 30 yıldır devam eden sorun çözüm noktasına gelmiştir” dedi.

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ise konuşmasına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ederek başladı.

İSU Genel Müdürü Sağlık, “Kent genelinde de olduğu gibi Kartepe ilçemizde de alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Kartepe ilçemiz İSU açısından çok farklı bir yerdir. Çok daha fazla önem verdiğimiz ilçemizdir. Son 3 yıl içerisinde iki defa sel baskınları yaşandı. O günden bu zamana kadar dere ıslah çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Eşme’de yapılan çalışmalarda az bir yerimiz kaldı. Maden Deresinde yapılan çalışmaları vatandaşlarımızla uyum içerisinde tamamlayacağız. Belediye Başkanımızın çalışma arzusu bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Bizde Kartepede hizmet üretmekten memnunuz. Yapılan çalışmaları yerinde inceledik” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA