ZEKA Toplantısı Manisa'da Yapıldı

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2017 yılı 10. Yönetim Kurulu Toplantısı, Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapıldı.



ZEKA 2017 yılı 10. Yönetim Kurulu Toplantısı Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki bir otelde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir, 2013 yılında uygulaması başlayan ve sona eren sosyal altyapı mali destek programı ve sosyal kalkınma mali destek programlarının etki analizlerini tamamladıklarını ve raporun sonuçlarını değerlendireceklerini belirtti.

2018 yılı hizmet alımlarını görüşeceklerini ifade eden Vali Nayir, ajansın hizmetli personel ve özel güvenlik görevlisi ihtiyacını karşılamak üzere 12 personel istihdamı için ihale sürecini başlatacaklarını söyledi.

Toplantıda, 2017 yılı faaliyet raporları ile ajans ara faaliyet raporu, program ilerleme raporları ve gelir-gider cetveli maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı.

Toplantıya, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Uşak Valisi Salim Demir ve Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz katıldı.

Kaynak: AA