Ufak Tefek Cinayetler 2. yeni bölüm 2. fragman

Ufak Tefek Cinayetler 2. yeni bölüm 2. fragmanı ile dikkatleri üzerine topladı. İlk bölümde ekrana gelen olayların ardından merakla sorgulanan Ufak Tefek Cinayetler, 2. bölüm fragmanı ile takipçisinin önüne çıktı. İşte yeni bölümden detaylı bilgiler?

Ufak Tefek Cinayetler 2. yeni bölüm 2. fragman
Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan 2. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak.

Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde kılıçlar çekildi, ortalık karıştı. Kadınlar şimdi hamlelerini yapmaya başlıyorlar. İşte, Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı.

4 kadın ve 4 adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı 'Ufak Tefek Cinayetler' her hafta artacak temposuyla çok konuşulacak. İşte, Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm tanıtımı.


YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kılıçlar çekildi, ortalık karıştı. Kadınlar şimdi hamlelerini yapmaya başlıyorlar. Merve'nin zehir gibi aklını izlemeye hazırız. Kurduğu entrika, şeytanın aklına gelmez. Olan Pelin'e olacak gibi... Oya ise çok daha farklı silahlarla savaşmaya başlıyor. Edip uyarısını yapıyor; ”Dikkat et, unutma, şu hayatta hep haydutlar kazanır.” Göreceğiz bakalım; meydan haydutlara mı iyilere mi kalacak? Arzu ipin ucunu yakaladığı yerden çekiyor. Sonuç; büyük bir sürpriz!

Serhan ve Oya arasında sular kaynamaya başlıyor.”Ne kadar iyi insan olursan ol, aşk seni yoldan çıkarır!” İşte Oya'nın bilmediği de bu!