Siirt Devlet Hastanesinde 'Estetik' Ameliyatları

Siirt Devlet Hastanesinde, vatandaşların yanıklara bağlı izlerin giderilmesine yönelik estetik ameliyatları tercih ettiği bildirildi.

Hastane Başhekimi Dr. Muzaffer Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, plastik cerrahi alanında en sık ihtiyaç duyulan ameliyatların sorunsuz yapıldığını söyledi.

Hastanede plastik cerrahi ve diğer birçok ameliyatın yapıldığını anımsatan Aslan, "Hastanemizde her branştan mevcut olan hekimlerimizle Siirt halkımıza, tüm çevre ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza, hatta çevre illerimizde bulunan vatandaşlarımıza da hastanemizde kaliteli sağlık hizmeti vermek için çaba içerisindeyiz." dedi.

Plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. Burak Sercan Erçin de Siirt ve çevresinde plastik cerrahi hizmetine ihtiyaç duyan hasta sayısının çokluğuna işaret ederek, genelde başvuran hastalarda yanığa bağlı operasyonlar gerçekleştirdiklerini söyledi..

Erçin, şunları kaydetti:

"Neredeyse her ameliyat günümüzde diğer plastik cerrah meslektaşımla birlikte yanığa bağlı deri çekintilerine yönelik ameliyatlar yapmaktayız. Ayrıca plastik cerrahi alanında yapılan çoğu ameliyatı hastanemiz şartlarında gerçekleştirmekteyiz. Deri tümörleri, el cerrahisi, yara izlerine yönelik cerrahi işlemler, travmaya sekonder yaraların deri nakilleri ile kapatılması, yüz deformiteleri, yüz ve vücuttaki istenmeyen benlerin alınması ve serbest doku nakilleri gibi operasyonları hastanemizde yapmaktayız."

Kaynak: AA