Savunma Sanayii İcra Komitesi Perşembe Günü Toplanacak

Başbakan Yıldırım'ın başkanlık edeceği toplantıda, TSK'nın modernizasyonu ile savunma sanayi altyapısının geliştirilmesine yönelik proje ve faaliyetler ele alınacak Rusya'dan S400 füze sistemi alımına ilişkin anlaşmanın detaylarının da ele alınması beklenen toplantıya, Milli Savunma Bakanı Canikli ile İçişleri Bakanı Soylu ilk kez katılacak.

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplanacak Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) modernizasyonu ile savunma sanayi altyapısının geliştirilmesine yönelik proje ve faaliyetler ele alınacak.

Edinilen bilgiye göre, 2 Kasım Perşembe saat 10.00'da gerçekleştirilecek toplantıda, TSK'nın modernizasyonu ile savunma sanayi altyapısının geliştirilmesine yönelik yürütülen proje ve faaliyetler değerlendirilecek.

Toplantıda, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze sistemi alımına ilişkin anlaşmanın detaylarının da ele alınması bekleniyor.

Başbakan Yıldırım'ın ikinci kez başkanlık edeceği toplantıya, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilk kez katılacak.

Toplantıda, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir de hazır bulunacak.
Kaynak: AA