MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Koray Aydın'a Çağrı

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz YIlmaz, İyi Parti’ye geçen Koray Aydın’a çağrıda bulanarak yeni katıldığı partiden istifa ederek yeniden MHP’ye geçmesi çağrısında bulundu.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Koray Aydın'a Çağrı
Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak Meral Akşener’in partisine geçen Koray Aydın’a yeniden MHP’ye geçmesi çağrısında bulundu.

Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada “Koray Aydın, Akşener’den ayrılmalıdır. Bana göre istifa edip MHP içinde mücadeleye devam etmelidir. Kendi ağırlığı ve karizmasını gölge de bırakacak bu yeni oluşum hareketinden istifa etmelidir. Taş yerinde ağırdır. Derhal istifa edip MHP içinde kaldığı yerden yola devam etmelidir. O parti çalışmasından hayır çıkmaz. Bahçeli söyledikleri konusunda haklıdır. Devlet Bahçeli parti içi demokrasi konusunda hatalıdır ama mevcut muhalif hareket konusunda düşüncelerinde haklıdır” dedi.

Koray Aydın cazibesini kaybeder”

Koray Aydın’ın mevcut muhalif hareketle oluşan parti içerisinde kalması halinde tüm cazibesini kaybedeceğini kaydeden Yılmaz, “Koray Aydın’ın katılımı ile teşkilatlanma süreci yakalayan yeni yapı daha partileşmenin ilk resminde art niyetli bir görüntü vermiştir. Sayın Aydın’ı istifaya davet ediyor ve MHP içinde kaldığı yerden mücadelesine devam etmesini arzu ediyorum. Umarım bu yanlıştan kendisi daha fazla yıpranmadan dönerek başından beri kuruluşunda yer aldığı ülkücü hareketi hak ettiği noktaya taşımak için gerekli çabayı gösterir" iadelerini kullandı.

Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz açıklamasının sonunda ise şu ifadelere yer verdi; "Devlet Bahçeli yapıcı olmalıdır. Dağınıklığı toparlamalıdır. Bana göre son sözü söyleyecek olan Devlet Bahçeli’dir. Koray Aydın dahil bir çok ismi geriye davet etmelidir. O zaman orta da kimse kalmaz. Bu adımı atacağı konusunda şüphe duymuyorum. Bence olumlu ve yapıcı bir tutumla dağınıklığı toparlayacak adımlar birkaç ay içinde Bahçeli tarafından atılacaktır."
Kaynak: İHA